MINÕSÉG

A FONT Számviteli és Közgazdasági Szolgáltató Kft.

Minőségpolitikája

Az ügyfeleink elvárásainak teljesítése és cégünk fejlődése érdekében fogalmazzuk meg minőségpolitikánkat amelynek fő vezérelvei:

·    Mi a FONT Számviteli és Közgazdasági Szolgáltató Kft.-nél márkanevet építünk. A márkanév alappillérei a minőségi ügyfélkiszolgálás, a törvénytisztelet, a megbízhatóság, a bizalmon épülő munkavégzés.
·    Mi a FONT Számviteli és Közgazdasági Szolgáltató Kft.-nél azon igyekszünk, hogy társaságunk ezen a versenypiacon lendületesen fejlődjön, a piac jó hírnévnek örvendő, megbízható tagjává váljon.
·     Mi a FONT Számviteli és Közgazdasági Szolgáltató Kft. felelősséget vállalunk az általános üzleti feltételek és a szerződésben foglaltak szerint az általunk végzett tevékenység minőségéért.
·    Mi a FONT Számviteli és Közgazdasági Szolgáltató Kft. azon dolgozunk, hogy ezen alapelveknek minden esetben - a legjobb tudásunk szerint - megfeleljünk.
·   Mi a FONT Számviteli és Közgazdasági Szolgáltató Kft. minden esetben az üzleti tisztesség alapján járunk el az ügyfeleinkkel, dolgozóinkkal, partnereinkkel, alvállalkozóinkkal, szállítóinkkal és mindenkivel, aki velünk üzleti kapcsolatba kerül.
·    Mi a FONT Számviteli és Közgazdasági Szolgáltató Kft. tiszteletben tartjuk mások véleményét.
·    Mi a FONT Számviteli és Közgazdasági Szolgáltató Kft. folyamatosan képezzük dolgozóinkat, továbbképzésben veszünk részt, támogatjuk a továbbtanulást.
·    Mi a FONT Számviteli és Közgazdasági Szolgáltató Kft. támogatjuk a családokat, a családalapítást, kapcsolatot építünk a dolgozók családjával, közös rendezvényeket szervezünk a csapat erősítése érdekében.
·    Mi a FONT Számviteli és Közgazdasági Szolgáltató Kft. tudatosan nem szennyezzük a környezetet, mindent megteszünk annak érdekében, hogy munkánkkal a legkevesebb környezeti terhelést okozzuk környezetünknek.
·    Mi a FONT Számviteli és Közgazdasági Szolgáltató Kft. nem teszünk különbséget nemi, faji, vallási, politikai hovatartozás alapján.
·    A FONT Számviteli és Közgazdasági Szolgáltató Kft. minden tagja, dolgozója ezen alappillérek betartásával igyekszik tevékenyen részt venni célunk elérésében, folyamatos fenntartásában.


A cégünk olyan hatékony minőségirányítási rendszert kíván bevezetni és működtetni, amely garantálja szolgáltatásainak állandó, kifogástalan minőségét, folyamatos fejlesztését és a megrendelők megelégedettségét.
Céljaink megvalósítása érdekében a vezetésen belül kialakítottuk a minőségirányítási szervezetet, amelynek feladata a minőségirányítási rendszer bevezetése és működtetése.
Vezetőségünk minden intézkedésével arra törekszik, hogy a gazdaságos működés eredményeként a mindenkori személyi és tárgyi feltételeket olyan szinten biztosítsa, ami megfelelő hátteret nyújt a minőségi munkavégzéshez.
Tevékenységünk középpontjában a megrendelő áll. Üzletpolitikánk alapvető eleme, hogy szolgáltatásainkat optimális áron és magas színvonalon végezzük.
Ügyfeleink igényeinek magas szintű kielégítése érdekében kölcsönösen előnyös partneri kapcsolatot alakítottunk ki és tartunk fenn alvállalkozóinkkal.
Elvárjuk, hogy minden alkalmazott személyes tudásával és felelősségével járuljon hozzá a cég sikeréhez.


Matyóka Zoltán
Ügyvezető Igazgató

 

Ön jelenleg itt tartózkodik: